Tel: 0741606874


Un site dedicat vanzarii de porumbei voiajori din Romania.


Oferim servicii de fotografiere, prelucrare poze, acestea pot fi cu sau fara scris pe poza, cu sau fara ochiul marit si afisat pe poza dupa dorintele clientului.

Se percepe o taxa de 25 RON / porumbel la versiunea FULL care contine Poza porumbeluilui + Poza ochiului afisata pe poza porumbelului + Prelucrarea pozelor pe un fond de preferinta alb dar se pot si alte culori + poza pedigreului + scrierea pe poza a seriei porumbelului si a parintilor si anumite detalii pe care le mai doriti. 


Porumbeii pe care ii puteti vizualiza la sectiunea Vanzari se pot achizitiona la pretul afisat sub ei in cazul in care pretul este fix, in cazul in care pretul este negociabil, pretul poate fi negociat dupa caz. Pentru a vizualiza mai multe detalii despre porumbel va rugam sa faceti click pe poza acestuia urmand sa se deschida in alta fereastra de internet poza acestuia marita si poze cu pedigreele lui iar pt o mai buna vizualizare a pozelor faceti click pe ele.


Porumbeii apartin crescatorilor care au dorit sa ii ofere spre vanzare prin intermediul saitului www.VanzarePorumbei.ro care pot fi de ori unde din lume atat timp cat informatiile pe care le ofera despre porumbeii oferiti sunt ADEVARATE (ele urmand sa fie verificate ) iar cerintele minime ale www.Vanzareporumbei.ro pt afisarea porumbei au fost respectate, cerintele minime ale www.VanzarePorumbei.ro le puteti gasi la sectiunea Regulament.


Echipa www.VanzarePorumbei.ro expediaza porumbei in toate judetele din Romania dar expediem porumbei si INTERNATIONAL in Uniunea Europeana. Porumbeii se expediaza in ladite de carton, expedierea lor dureaza 12-48 de ore maxim de la data si ora expedierii astfel incat porumbeii sa ajunga in siguranta la noul proprietar.

 Deschis la inceputul anului 2010