Tel: 0741606874

 


1) In momentul retinerii porumbelului de catre un cumparator, porumbelul este trecut in perioada de pending, timp de 2 zile lucratoare, in aceste 2 zile porumbelul poate fi vizualizat in continuare pe site dar nu mai poate fi retinut (cumparat de altcineva), cumparatorul are obligatia de a depune banii in contul bancar oferit de operator in cazul in care se trimite in sistem ramburs porumbelul va fi expediat in cea mai apropiata zi de Luni, Marti sau Miercuri de la retinerea lui. .


2) Dupa achitarea porumbelului acesta este scos de pe site. 


 3) Vanzatorul are obligatia de a gasi o modalitate de transport a porumbelului/ilor catre cumparator.


4) Cumparatorul va plati transportul (25 RON / Porumbel pt expedierea pe teritoriul ROMANIEI (de obicei prin PrioriPost serviciul de posta rapida al postei Romane) iar pt INTERNATIONAL in Uniunea Europeana pretul este negociabil in functie de destinatie si numarul de porumbei ).


5) Porumbeii vor fi livrati in maximum 5 zile  de la data depuneri banilor.


6) La sectiunea Noutati o sa puteti urmarii porumbeii care urmeaza sa apara pe site si toate noutatile legate de acesta. 


7) Cerinte minime pt afisarea porumbeilor pe situl www.VanzarePorumbei.ro : O poza cu porumbelul, pe care sa scrie seria porumbelului, seria parintilor si dupa caz cateva informatii mai importante despre acestia, o poza cu pedigreul porumbelului. Pretul porumbelului, daca este fix sau negociabil. Orice alte informatii suplimentare despre porumbel sunt binevenite si publicate. 


 

0741606874 Alex